Hej!

Coretesten

Da jeg, som nævnt, skal i militæret i 2015 er jeg begyndt at træne op til coretesten.

Denne test bliver taget ved optagelsesprøven og man skal bestå den fysiske test for at fortsætte i prøveforløbet, altså værnepligten.
Den fysiske test består af 12 minutters løbetest, hvor man skal kunne løbe mindst 2400m. Derudover består den af en styrketest, hvor man som værnepligtig gerne skal ligge på niveau 2 og niveau 3 hvis man skal fastansættes (HVILKET JEG HÅBER PÅ!)

For at opnå dette mål har jeg hentet forsvarets trænings app “træn med forsvaret”. Rigtig god app, også hvis man gerne vil styrke sine muskler i kroppen. Her starter man ud med at lave en rigtig coretest, hvor denne app kan lave et 8-ugers træningsprogram, så man netop opnår det niveau man gerne vil op på!

Personligt har jeg været i gang med denne plan i 2 uger og jeg er da helt vild med den. Den er meget enkel og nem at finde ud af. Man skal bare huske på, at Rom ikke blev bygget på en dag, så det er helt i orden at mene det er uforskammet hårdt, men det bliver bedre!

Derudover har denne trænings app også andre muligheder. Den kan tage tid på din coretest, hjælpe dig med din kondition, styrke andre muskler end mave, ryg og bryst. Jeg kan helt klart anbefale denne app til alle!
Min bror gav mig det råd at, hvis man gerne ville have nemt ved alle maveøvelser, så skal man blive god til at stå almindelig planke. Derudover kan jeg også selv anbefale at påbegynde at lave masser af bryst-styrketræning, for at have nemmere ved at lave “træk til bryst”, som er en disciplin i testen.

Jeg har lige smidt testen ind her (og et billede af appen) – men download da lige forsvarets trænings app! 😉

Link til coretesten:http://www2.forsvaret.dk/temaer/vaernepligt/efter_forsvarets_dag/Documents/Core_test.pdf

HAV EN LÆKKER DAG ALLESAMMEN! 🙂

Skærmbillede 2013-11-21 kl. 13.07.43coretestscreen568x568

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej!