Sund mad er god mad!

En hjælpende hånd!

Som jeg ved, så er det svært at komme i gang med sin træning og hele den nye livsstil. Personligt fik jeg min hjælp af to gode venner, Mike Donvild og Martin Knudsen. Uden dem ville jeg ikke ane hvad der var rigtig og forkert i starten, men også fordi jeg ikke vidste hvordan man skulle træne de forskellige muskelgrupper op. De hjalp mig når jeg ikke rigtig mente jeg kom nogen vegne, og de heppede på mig indtil jeg var i mål! For det er jeg dem evigt taknemmelig.

For at kunne give lidt tilbage igen, så vil jeg gerne hjælpe andre med vejledning på samme måde som jeg har fået. Jeg går også gerne med ned i fitness med jer (Fitness World i Ribe), hvis det er nødvendigt. Lige nu vejleder jeg 3 personer og så laver jeg madplaner til de forskellige udfra deres behov. Dette er ikke blot en glæde for mig, men det er samme tid en KÆMPE motivation for at blive ved! Hvis DU mener du mangler hjælp til at komme igang, så kan du enten kontakte mig her, eller på min facebook side: Julie Nørgård Tjørnelund – så skal jeg nok prøve at gøre det så godt jeg overhovedet kan! 🙂 😀

Hav en dejlig aften!
Masser af kærlighed her fra! 

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 18.37.22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund mad er god mad!