Pulsøvelse i fire trin

Beurer pulsur – årets bedste julegave!

Hej allesammen!

Jeg håber i allesammen er kommet over julen rigtig godt, med jeres familie, kærester, venner osv. Personligt holdte jeg min jul sammen med mine forældre og mine to brødre.

I julegave havde jeg ønsket mig et Beurer pulsur, for at kunne følge med præcist, hvor meget jeg forbrændte pr. træning. Jeg var inde og afprøve dette ur, hvor jeg havde en times cardio træning, hvor min puls hele tiden var i høj kurs. Jeg havde forbrændt 714 kcal og 92 gram fedt i løbet af en time – hvilket jeg synes er rigtig godt. Synes det er vildt hvordan sådan nogen apparater kan måle hvordan og hvorledes, men det må jo passe, da min fysioterapeut havde den samme, som jeg har nu. 😀

Der er et ur, som selvfølgelig skal sidde omkring håndledet og så er det et bånd med en puls måler, som skal sidde lige under brystet. Det er ikke ubehageligt at have på, og man ligger egentlig ikke mærke til den. Dette apparat kan måle kcal forbrændning, puls, fedtforbrændning, tage tid, stop ur, vandtæt (så man kan også svømme!), og så er der en alarm i. Derudover husker den også dine resultater for hver træning og fortæller dig hvad din max og min puls har været. Den skal indstilles sådan at den passer til din krop, for at netop kunne måle disse ting.

Jeg er rigtig glad ved dette ur, og det var en sand fornøjelse at arbejde med i fitness idag. Kan anbefale det til jer allesammen! 

Hav en god 1. og 2. juledag og godt nytår! 

Her er et lille billede af det ur jeg har fået af mine forældre og som i kan se, så er jeg MEGET glad for det. 🙂

beurer-pm025-pulsur Beurer PM26-2

Skærmbillede 2013-12-25 kl. 13.05.03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pulsøvelse i fire trin