En hjælpende hånd!

5-2 løb

Hej igen allesammen! JAAAA, så er det tid til endnu et lækkert indlæg om træning 😀
Jeg var inde og træne idag, lækker oplevelse for mig og min krop! Der blev trænet i 2,5 time. Her skulle jeg så til min dags træning i appen “træn med forsvaret” (kanon app btw – PRØV DEN OG TAK DIG SELV SENERE!).
Nå, men appen ville altså have at jeg skulle lave 5-2 løb. Her skulle jeg løbe i normalt tempo, hvor man får pulsen op, i 5 min. Her løb jeg på 7,2 på løbebåndet. Derefter løber du alt hvad du overhovedet kan i 2 minutter, hvorefter man gentager øvelsen 3 gange. Til sidst skulle man meget gerne have løbet i 21 minutter, og så kan man se sit resultat! Skriv det da ned, som jeg – og se din udvikling.
Jeg lover, det bliver kun bedre og bedre og hvad er bedre end at gå hjem med en god smag i munden efter en træning? 😀

Husk på at alting kan være PISSE hårdt i starten af en træning eller løb, menmenmenmenmen! bliv ved! det hele betaler sig i sidste ende, og må sige – IT FEELS GREAT!
Derudover er det jo også bare pisse fedt at kunne løbe længere end sine kammerater. 😀

Husk forresten at strække ud for at undgå skader. Det er bare voldsomt øv at skulle holde sig i ro, når man er kommet ind i en god rytme!

Masser af kærlighed herfra – hav en god aften! 😀

løbtime-to-run

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hjælpende hånd!