5-2 løb

Små gode tips til kost og træning!

Hej heeeej! Idag er jeg simpelthen i hopla! Ja undskyld mit gamle sprog, men fy det en god dag idag! Er stadig helt ovenpå efter en vild god træning igår, med cirkeltræning, med en dejlig veninde, som forresten klarede det vildt flot! Mine skinneben vil dog ikke mere, og gør jævn ondt idag, da jeg har skinnebensbetændelse, øv øv! MEN! så kan man da bruge dagen på noget godt mad og endnu et dejligt indlæg til i dejlige mennesker! 😀

Idag startede jeg ud med en skål havregryn og en squis sukker, kan ikke undvære sukkeret, og det bør jeg heller ikke (efter mit eget hovede! 😀 )
NÅ! men nu sidder jeg og spiser min frokost, godt nok lidt for sent, men det går nok – har jo arbejdet hårdt med at rydde op i mit alt for lille tøjskab.

Jeg fik et rigtig godt tip af en af mine venner her den anden dag. Hvis man har trænet, fx i fitness eller man har løbet, så drik æblejuice, højest en time efter, da det er med til at fremme musklerne på den måde at de hurtigere bliver klar igen – skide smart!

Derudover har jeg også erfaret at man skal have kulhydrater i løbet af en dag – man kan heller ikke undgå det, men anyways! Man har brug for kulhydrater for at ens muskler kan vokse og forbrænde fedt. Dog ville jeg råde jer til at holde det inde for rimelighedens grænser, lad være med at overdriv 😀

Som jeg så mange gange har snakket om før, så har forsvarets trænings app mange gode muligheder. Igår erfarede jeg at den har et alletiders opvarmningsprogram, som jeg kørte – cirkeltræningen. Ud fra alle dine andre resultater i coretesten, laver appen cirkeltræningen, så den passer til dig! fantastisk app!

Et lille tip mere ville være at holde en fri dag fra træningen i ny og næ, så dine muskler kan komme sig og du ikke overbelaster din krop. Hvis man er nybegynder, vil jeg anbefale at man holder hver anden dag fri, indtil man selv føler ens krop er klar til at øge træningen en smule. Idag træner jeg 5 dage i ugen, nogen uger alle dage i ugen – men nu har jeg også været i gang i en del tid!

HUSK OG STRÆK UD! 😀

Hav en lækker dag allesammen! Her er et lille billede af mine yndlingsmadder! DSC_6735

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5-2 løb