10 træningsøvelser du kan lave foran fjernsynet

Muskuløse kvinder vs spinkle kvinder

En del kvinder vil ikke gå amok i styrketræningen eller styrketræne overhovedet – men hvorfor er det lige de ikke vil det, og hvad sker der hvis man begynder på at styrketræne lidt?

Jeg har selv været en af de piger/kvinder, som ikke ville styrketræne, da jeg var ræd for at jeg ville blive et muskelbundt, frem for et lille nips, som jeg jo så fint kalder det. 😀
Men faktisk så forbrænder muskler fedt, og hvis man bare tager den vægt, som man maks kan tage, måske lige lidt mindre, så undgår man at ens muskler bliver større og større og større, som de flotte store fyre nede i fitness er. Jeg giver ret i, at det der med at være mega miss bodybuilder, er sgu ikke særlig flot. Men samme tid, mener jeg at en kvinde med makerede muskler, uden de store overdrivelser, er pænt, hvilket jeg gerne vil have.

Endnu en fordel som styrketræning har er, at det strammer det hele op, så der ikke er noget der hænger lidt forkert, eller noget der blævre – hvilket er blevet bevist en del gange, også på min krop – her tænker jeg på mine arme.

En del kvinder vil ikke styrketræne, da de ikke vil være dette utiltrækkende væsen, som er stærkere end en mand. Derudover er der en del mænd som mener det er utiltrækkende, hvilket også godt kan forstå. Dog ville jeg mene at man SAGTENS kan styrketræne og få det hele til at sidde bravür uden man bliver denne nye miss Hulk. Det gælder bare om at tilrettelæge sin styrketræning på en ordentlig og sund måde. Og husk piger – du bliver ikke bodybuilder i løbet af EN styrketræning, der skal flere måneder til, hvis ikke år – det har jeg ikke lige sat mig ind i, da jeg ikke vil være bodybuilder.

Jeg har forhørt mig lidt omkring hos diverse mænd/drenge, og de siger at de helst vil have en trænet pige/kvinde, fremfor en alt alt alt alt for tynd pige, som man næsten kan se igennem. Bevares, der er nogen der ikke kan gøre for det, og fred være med det. Så lad jer ikke skræmme af styrketræning – det godt, hvis man gør det rigtigt! Efter jeg er påbegyndt min styrketræning, så har jeg ikke haft smerter i min ryg, som mange af mine bekendte har vidst jeg har lidt meget af. Derudover har jeg ikke haft problemer med mine knæ i over 8 måneder, hvilket skyldes cardio træning og styrketræning.

Personligt, så vil jeg gerne være stærk og markeret, så man kan se der er noget krudt i mig – men vil stadig gerne have mine kvindelige former, som jeg synes er vigtigt for en kvinde at have, så man kan se forskel på mænd og damer. 😀 Derudover vil jeg gerne have resten af flæsket væk og så vil jeg bare være helt top trænet og fit til at jeg tager i militæret. Vil ikke være en af dem som kommer sidst ind eller giver op først. 🙂

Men husk piger, styrketræning er godt i den rette mængde for dig, det forbrænder fedt, og du bliver strammet op. Jeg er helt klart fan af styrketræning! Men husk også at muskler vejer mere end fedt, så det kan ske at man tager lidt på, hvis man træner det meget intensivt, som de flotte fyre nede i fitness gør. Men hvis man, som jeg, tilrettelægger det så tager man ikke på, men man bliver et lille stærkt nips! 😉

Fandt en video af en 17 årig pige, som er uforskammet stærk, og jeg vil sige at jeg er lidt misundelig…. Gid det var mig der kunne det der! Se videoen i linket:

https://www.facebook.com/photo.php?v=608902579166277

I er alle smukke! Hav en god 7. december – livet er herligt! 

work-out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 træningsøvelser du kan lave foran fjernsynet