Mavemuskler af stål

At miste motivationen og genvinde den!

Hej igen allesammen!

Når man beslutter sig for at komme på kur, eller ændre hele ens livsstil er man rigtig motiveret. Men som sikkert mange har prøvet, så mister man motivationen hen af vejen. Dette indlæg er et mere personligt indlæg for at vise at min vej ikke altid har været en dans på roser. 

Det har jeg også prøvet. Da jeg var et halvt år inde i min nye livsstil begyndte jeg at miste min motivation. Jeg mente ikke længere at jeg kom nogen vegne, eller at det var sjovt længere. Det skal siges at i denne periode var jeg rigtig ked af det og bare rigtig øv humør, fordi jeg var skuffet over mig selv og over at jeg ikke bare kunne tage mig sammen!
Jeg brugte lang tid på at overbevise mig selv om at, hvis jeg blev ved, så ville det betale sig i sidste ende. Jeg havde brug for min families støtte mere end noget andet. I denne periode var jeg også midt i de afsluttende eksamnier på handelsskolen, så der lagde et MEGA pres på mine skuldre og havde ikke overskuddet.

Jeg snakkede en del med min ældste bror om det, og hvad jeg skulle gøre for at komme igang igen. Han tilbød mig at starte i fitness, for at kunne få mig igang igen og så lavede vi aftaler om at hver anden dag, når jeg havde fået fri fra mit tidligere arbejde, så tog vi ind for at træne sammen. Dette hjalp rigtig meget, fordi nu blev det sjovt igen, da han viste mig flere nye måder at træne på, så jeg ikke længere skulle hænge i den samme gamle træningsprogram. Derudover var det bare hyggeligt at lave noget sammen med sin storebror, og så gik vægten ned af igen.

Jeg har erfaret, at ligeså snart man synes ens træning bliver for ensformigt, eller man tænker, “åh jeg gider ikke mere” – fremfor “vi presser den lige lidt mere!“, så ændre man sit træningsprogram, så det igen bliver nyt og spændende. Jeg har selv lige ændret mit program, så jeg tager 10 min på step, 15 min på løbebånd og så hen på crossmaskinen i 10-20 min og så går jeg hen og styrketræner det der skal trænes den dag. Derudover har de også fået en masse nye maskiner i centeret, så nu kan jeg rigtig udforske nye områder!

Det jeg vil frem til i dette indlæg er at, hvis man mister motivationen, så ændre i programmet, allier dig med en som vil med ned og træne med dig seriøst (vi er ikke kommet ned i fitness for at hyggesludre, men for at træne) og så snak med en der kan forstå det og kan lave en peptalk til dig, og som kan minde dig om, hvorfor du gør det som du gør! 🙂

Tak for hjælpen Rune! Det har været det hele værd! Lots of love. 

1455873_10151719886881960_151498613_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mavemuskler af stål